MILJØVENLIG STØJDÆMPNING MED FOKUS PÅ FUNKTION OG DESIGN

NÅR RUMMET ER BEHAGELIGT AT OPHOLDE SIG I. Når farve, form og akustik harmonerer med både menneske og natur. Så har Akustikmiljö sikkert haft en finger med i spillet. 

Bedre lyd med Akustikmiljö

Akustikmiljö er en af Skandinaviens førende virksomhed med henblik på produkter og løsninger til god akustik. Vores sortiment består af miljøvenlige produkter med fokus på funktion og design. Med vores viden, erfaring og selvstændig produktion kan vi skræddersy unikke løsninger til arkitekter og indretningsspecialister. Akustikmiljös vision om bedre lyd er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os.

Designprodukter

Akustikmiljö har produceret en række ikoniske produkter, som giver et designaspekt til hvert produkt. Vi arbejder både med kendte designere og vores egen produktudvikling. 

Unikke løsninger

Vi hjælper arkitekter og indretningsspecialister med at skabe behagelige omgivelser. Vores selvstændige produktion og vores lokale tilstedeværelse gør det nemmere for os at skræddersy løsninger til hvert enkelt projekt. Vores kunder sætter pris på, at Akustikmiljö tager del i projektet fra start til slut, også med rådgivning og support.

Funktion og miljø

Vores produkter fremstilles af EcoSUND® – Akustikmiljös eget unikke kernemateriale. Materialet har en effektiv støjdæmpende virkning samt en række miljø- og sundhedsmæssige fordele:

Effektiv: EcoSUND® har dokumenterede støjdæmpende egenskaber, Klasse A. 
Miljøvenlig: EcoSUND fremstilles af genbrugte PET-flasker og plantefibre. 
Ingen lækage: EcoSUND er helt fri for lim/bindemidler og afgiver derfor ingen emissioner eller gasser. 
Tåler fugt: EcoSUND er ikke følsom over for fugt eller væske og kan derfor hverken rådne eller mugne. 
Ingen farlige fibre: EcoSUND afgiver ikke fibre, der klør eller irriterer, og som kan fremkalde allergi. 

Flere info

Læs mere om vores produkter og tjenesteydelser på vores svenske eller engelske website. Du er også velkommen til at kontakte os.