MILJØVENNLIGE LYDABSORBENTER MED FOKUS PÅ FUNKSJON & DESIGN

NÅR ROMMET ER BEHAGELIG Å BO I. Når farge, form og akustikk er i harmoni med både menneske og natur. Da er det sannsynlig at Akustikmiljö har hatt en hånd med i spillet. 

Bedre lyd med Akustikmiljö

Akustikmiljö er et av de ledende selskapene i Norden når det gjelder produkter og løsninger for god akustikk. Vårt produktutvalg er basert på miljøvennlige produkter med fokus på funksjon og design. Med kunnskap, erfaring og egen produksjon kan vi skreddersy unike løsninger for arkitekter og interiørdesignere. Visjonen til Akustikmiljö om en bedre lyd er en drivkraft i alt vi gjør. 

Designprodukter

Akustikmiljö har utviklet en rekke klassiske produkter som tilfører hvert prosjekt sin egen design-verdi. Vi samarbeider med kjente designere og har dessuten vår egen produktutvikling.  

Unike løsninger

Vi hjelper arkitekter og interiørdesignere til å skape trivelige miljøer. Vår egen produksjon og vår lokale tilstedeværelse betyr at vi enklere kan skreddersy løsninger for hvert prosjekt. Kundene våre setter også pris på at Akustikmiljö er med i prosjektet fra begynnelse til slutt og gir råd og støtte. 

Funksjon & Miljø

Produktene våre er laget av EcoSUND® – Akustikmiljös eget og unike kjernemateriale. Materialet absorberer lyd effektivt og har i tillegg en rekke miljø- og helsemessige fordeler: 

Effektiv: EcoSUND® har dokumenterte lydabsorberende egenskaper, Klasse A. 
Miljøvennlig: EcoSUND er laget av resirkulerte PET-flasker og plantefibre. 
Ingen lekkasje: EcoSUND er helt fri for lim/klebemidler og avgir derfor ingen utslipp eller gasser.  
Tåler fuktighet: EcoSUND er motstandsdyktig overfor fuktighet og væte og vil derfor hverken råtne eller mugne 
Ingen farlige fibre: EcoSUND avgir ikke fibre som klør eller irriterer eller som kan forårsake allergier. 

Mer info

Les mer om våre produkter og tjenester på vårt svenske eller engelske nettsted. Du er også velkommen til å kontakte oss.