MILIEUVRIENDELIJKE GELUIDSABSORPTIE – FUNCTIONEEL EN MOOI

EEN RUIMTE – SIMPELWEG OM TE RELAXEN. Kleuren, vormen en akoestiek in harmonie met mens en natuur. Dat is Akustikmiljö.  


Betere akoestiek met Akustikmiljö

Akustikmiljö behoort tot de toonaangevende bedrijven in Noord-Europa voor wat betreft producten en oplossingen in goede akoestiek. Ons assortiment is gebaseerd op milieuvriendelijke producten, waarbij grote waarde wordt gehecht aan Functie en Design. Door knowhow, ervaring en eigen vervaardiging kunnen wij u unieke oplossingen aanbieden en deze nauwkeurig afstemmen met architecten en interieurarchitecten. Onze visie betreffende een betere akoestiek bepaalt ons gehele doen en laten als bedrijf.

Designproducten

Akustikmiljö heeft een reeks onmiskenbare producten ontwikkeld die elk project designwaarde verlenen. Hierbij werken wij samen met bekende ontwerpers, ontwikkelen echter ook eigen producten. 

Unieke oplossingen

Wij ondersteunen architecten en interieurarchitecten bij het creëren van omgevingen waarin mensen kunnen relaxen. Onze eigen vervaardiging en onze lokale vertegenwoordiging vereenvoudigen de ontwikkeling van nauwkeurige op het desbetreffende project afgestemde oplossingen. Onze klanten waarderen bovendien dat Akustikmiljö een project tijdens het gehele proces begeleid en voorziet in adviezen en ondersteuning.

Functie & Milieu

Onze producten zijn vervaardigd uit EcoSUND® - ons eigen, onmiskenbaar kernmateriaal. EcoSUND® beschikt over zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen. Daarnaast kenmerkt het zich door een reeks voordelen wat betreft de gezondheid en het milieu:

Werking: voor EcoSUND® zijn geluidsabsorberende eigenschappen conform klasse A aantoonbaar. 
Milieuvriendelijk: EcoSUND® wordt vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen en plantenvezels. 
Emissievrijheid: EcoSUND® bevat geen hechtstoffen of bindmateriaal. 
Vochtbestendig: EcoSUND® is ongevoelig voor vocht en natte ruimtes. Op deze wijze kan het materiaal niet muf worden of beschimmelen. 
Geen vezels die gevaarlijk zijn voor de gezondheid: EcoSund® geeft geen vezels af die jeuk, irritaties of allergieën kunnen oproepen.